SunWay InfraPanel

A SunWay modern, fejlett technológiákat alkalmaz termékei tervezése és gyártása során. Különös figyelmet fordít az olyan lehetőségekre, mint a hosszú távú kihasználhatóság, az egyszerű használat, a gazdaságos energiafogyasztás és az esztétikus kialakítás. Maximálisan az emberi test pozitív hatására, kényelmére és biztonságára koncentrál, ezért folyamatosan fejleszti fűtőberendezéseit.

A típusjelek magyarázatát az oldal alján találja.

Nézet:
Sorrend:

A SunWay InfraPanelek típusjel szerinti jellemzői:

SW: A Sunway gyártó leggazdagágosabb szériája, ár-érték arányban a legkedvezőbb. KAPCSOLÓVAL van szerelve. Kétrétegű porfestékkel borított fém InfraPanel. 

SWRE: A Sunway gyártó TERMOSZTÁTTAL szerelt szériája. Falra, mennyezetre szerelhető, a csomag tartalmazza a szerelőkonzolt. A termosztát KÉT PARAMÉTERES: a szoba hőmérséklete és az InfraPanel felületének hőmérséklete is beállítható vele, Ezáltal alkalmas lehet pl.: gyerekszobákba, ahol a felületi hőmérsékletet biztonsági okokból limitálni kell.

SWPO: A Sunway gyártó álmennyezeti szériája. Illeszkedhet Armstrong vagy OWA típusú kazettás álmennyezet rendszerbe. A termék kiválasztásakor fordítson különös figyelmet a termék méretére! NINCS sem kapcsolóval, sem termosztáttal, sem vezetékkel szerelve.