Blog bejegyzések

InfraPanel Kisokos 1.

2022.11.21 22:47
InfraPanel Kisokos 1.

Hogyan döntsön biztonsággal és könnyedén fűtése hatékonyságának növeléséről?

Milyen fajta fűtést válasszak?  

Mennyire zsebbevágó az Ön számára fűtésének korszerű kialakítása egy 10-es skálán?
Ügyfeleinket kérdezve egyre többen választják a 10-es számot a válaszadáskor.

Ha az Ön fejében is a 10-es körüli szám mocorog, érdemes végigolvasnia írásunkat, melyből megmutatjuk, melyek legyenek a szempontok, amelyeket szem előtt tartva végtelenül egyszerű lesz kiválasztani az Ön számára  legkielégítőbb megoldásokat!

Vizsgálja meg a következőket  fűtési rendszerének kialakítása vagy korszerűsítése előtt!

  1. Mennyire költséghatékony az adott fűtési rendszer telepítése?
  2. Mennyire energiahatékony a működése? Vagyis olcsó vagy drága a fenntartása?
  3. Mennyire képes a meglévő fűtési rendszer legoptimálisabb kiegészítésére?
  4. Mennyire költséghatékony a karbantartás?
  5. Milyen mértékű komfortélményt nyújt a fűtési rendszer?

Tekintsünk át néhány információt az energiahordozókra épülő fűtési megoldásokkal kapcsolatban.

Mit érdemes tudni az energiahordozók típusainak előnyeiről és hátrányairól? 

Fosszilis energiára épülő rendszer

A kialakítása és karbantartása sem a legolcsóbb, azonban az üzemeltetési költségei igen magasak, az alapanyagár kiszámíthatatlanságának köszönhetően. Igen költséges és ezért kockázatos fűtési forma napjainkban.

Napenergia - Napelem

A napelemek a nap energiáját alakítják elektromos energiává és ezzel elektromos eszközöket, hőszivattyút, vagy az elektromos fűtés költségeit csökkentheti. Visszatáplálhat a hálózatba, ha sikerül még előnyös szerződést kötnie energiaszolgálttójával. Nagyszerű kiegészítője lehet más fűtési rendszerek költségeinek csökkentésében.

Hőszivattyú - A környezet energiáit hasznosítja

Környezetvédő és költséghatékony megoldás lehet. A működési költségei igen alacsonyak, azonban a beszerzési és a telepítési költségei viszonylag magasak. Tehát ez a megoldás csak azoknak működőképes, akiknek nagy mennyiségű pénz áll rendelkezésükre a korszerűsítéskor, vagy az új rendszer létrehozását illetően, illetve ha pályázatot vagy támogatást nyertek erre.

Elektromos energia -  Elektromos fűtés helyett infrapanel

Az elektromos energiát alakítja sugárzó hőenergiává. Az InfraPanel fűtés beruházási költsége viszonylag alacsony. Az üzemeltetési költségei szintén alacsonyak maradhatnak akkor, ha megfelelően méretezi a beépítést.Karbantartást egyáltalán nem igényel ez a fűtési típus, nincsenek további költségek, emellett a legjobb komfortot biztosítja.

Ha ezen információk birtokában még mindig vannak kérdései, forduljon hozzánk bizalommal! Mindenre kiterjedő tájékoztatást nyújtunk, mivel saját telephelyünkön is 14 éve fűtünk InfraPanellel.

Mérjük fel közösen, mi lehet az Ön speciális igényeire szabott legoptimálisabb megoldás az InfraPanel fűtésének fejlesztését illetően.

Segítségért hívjon minket vagy kattintson ide: Ajánlatkérés 

Az Infrapanel Kisokos következő írásában megmutatjuk Önnek mi a különbség az elektromos fűtések és az InfraPanel fűtés között.