Blog bejegyzések

Infrapanel Kisokos 5.

2023.01.08 10:15
Infrapanel Kisokos 5.

Az InfraPanel alkalmazhatóságának területei

Vásárlóink között vannak olyanok, akik azért szerettek bele az InfraPanelbe, mert gyakorlatilag bárhol könnyedén fel tudják azt szereltetni.

Az InfraPanel fűtés az egyetlen olyan elektromos fűtési rendszer, amely bárhol alkalmazható

  • kialakítható családi házakban
  • lakó és társasházakban 
  • nyaralókban 
  • garázsokban 
  • orvosi rendelőkben
  • üzlethelyiségekben 
  • kiszolgáló helyiségekben 
  • sport intézményekben 
  • hivatalokban, ügyfélterekben
  • műhelyekben 
  • csarnokokban

    Köszönhetően a korlátlan élettartamnak és az éghető felületre való szerelhetőségének, szinte semmilyen helyigénye nincs, mivel a mennyezetre kerül.

Nézzük az egyes alkalmazási területek InfraPaneles fűtéseinek részleteit!

Ipari csarnokok, pincehelyiségek
Bármilyen alapterületű és magasságú ipari létesítmény, csarnok fűtésére alkalmas. Álmennyezetbe is beépíthető szabványos kialakítása miatt, helykihasználása szintén nagyon kedvező.

Pincék esetében a legmegfelelőbb fűtési megoldás, hiszen a falak folyamatosan szárítva vannak, ezért nem penészednek.

Sportlétesítmények
Az ipari létesítményekhez hasonlóan a sportcsarnokok, testedzésre, sportolásra szolgáló kisebb és nagyobb helyiségek, uszodák fűtésére is rendkívül jól hasznosítható. A felhasználáshoz társul az infra hatása is, mely rendkívül hasznos az izmok és izületek melegítése, melegen tartása szempontjából.

Lakások
Otthonunk fűtésének tervezésekor mindenki törekszik arra, hogy a legkényelmesebbet és a legjobbat alakítsa ki magának és családjának.

Ez esetben a három legfontosabb szempont:

  • az egészség
  • a komfort
  • és nem utolsó sorban az ár 


Az elektromos fűtések terén az InfraPanel mindhárom kritérium szempontjából kiváló: a mai korszerű technikának köszönhetően az infrapaneles fűtés csak jótékony hatásokat gyakorol az emberi szervezetre, magas komfortot biztosít és rendkívül gazdaságos. Szinte minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami ma már nélkülözhetetlen egy fűtési rendszernél. A fűtőelemeknek szinte semmilyen helyigénye nincs. Esztétikai megjelenése a legmagasabb igényeket is kielégíti az egyéni elképzelések szerint.

Tetőterek, hétvégi házak
Mivel éghető anyagra is szerelhető, ezért rendkívül jól alkalmazható tetőterek és hétvégi házak, faházak fűtésére. Ezek kialakítása lehet egyedi, részleges vagy központilag vezérelt teljes fűtés.

Kiszámítható felfűtési ideje és vezérlésének lehetősége miatt kiválóan alkalmas okotelefonos távkapcsolásra. Elég az odaérkezés előtt a szokásos időben bekapcsolni és mire megérkezik a tulajdonos, meleg, komforthőméskletű lakásba léphet.

Istállók és egyéb állattartással kapcsolatos helyiségek
Az élőlények számára szintén nélkülözhetetlen az infravörös sugárzás. Ez a fajta hő létfontosságú számukra, fontosabb, mint a levegő hője. Az InfraPanelekkel biztosíthatjuk télen, zárt térben is ezt a fajta szükségletüket és a folyamatos szellőztetés igénye miatt e fűtéstipusnál kisebb veszteség.

Templomok
Templomi padsorok, szószékek, továbbá egyéb közösségi helyiségek “helyi” fűtésére, kis helyigénye és jó beépíthetősége miatt rendkívül alkalmas.

Lokális fűtések
Nagyobb terekben, plázában, áruházakban, pályaudvaron, raktárakban, egy íróasztal alsó része vagy egy kisebb munkahely, pult is eredményesen fűthető InfraPanellelIlyenkor kimondottan a személyre irányuló infravörös sugárzás látja el a szükséges komfortemelést, mivel olyan lesz, mintha a dolgozót a nap sütné a kijelölt munkahelyén.